Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbanowali mi konto

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Jako iż jestem udzielającym sie MPC Forumowiczem grałem w metka na KamerModzie -.-

Kiedy damy F6 teleportuje na sw górę dół itp i ja tak sobie lecę moim koxiarskim bodziakiem na dół mapki, załaczyć FB I JEB

wylogowało mnie. Myslę. Już wcześniej mnie logało... twoje konto jest zablokowane. CO TO KUR JEST !?

jak mogli mnie złapać? miałem FB przez 4 godziny 1raz na tym koncie na ch3 na dole M1. Mój kolega od miesiąca ma bota ciągle w nocy na 10 kont i nadal je ma -.-

Napisałem z zapytajką czemu mnie zbanowali do supportu ale i tak dupa z tego będzie.

Mogę jakoś odbanować to konto?

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Nie ważne ile razy miałeś FB, akurat pech chciał że cię GM złapal lub ewentualnie ktoś Ticketa wysłał, ale mniejsza oto ban już jest to po ptokach.

Ban stały w ogóle wykluczenie z gry.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

No wiesz proste . Uzywasz nie legalnego oprogramowania = BAN . Jeden bedzie mial farta i bedzie lecial n fb nawet pol roku i bana nie dostanie . A dugi jedna noc i go zbanuja . Zalezy od szczescia . I zalezy kto siedzi w logach . Na agronasie jeszcze nikt mnie nigdy nie zbanowal a uzywam fb i wh . A na phobosie dostalem po 2 dniach bana .

BUM

Opublikowano

nie dobanujesz konta raczej ja też dostałem za tak zamny multihack czyli te teleportowanie się i to jest zależne od szczęścia niektórzy bocą dzień i noc a jeden zaloguje się na 5minut i ma bana -_-

Opublikowano

Siema.

Jako iż jestem udzielającym sie MPC Forumowiczem grałem w metka na KamerModzie -.-

Kiedy damy F6 teleportuje na sw górę dół itp i ja tak sobie lecę moim koxiarskim bodziakiem na dół mapki, załaczyć FB I JEB

wylogowało mnie. Myslę. Już wcześniej mnie logało... twoje konto jest zablokowane. CO TO KUR JEST !?

jak mogli mnie złapać? miałem FB przez 4 godziny 1raz na tym koncie na ch3 na dole M1. Mój kolega od miesiąca ma bota ciągle w nocy na 10 kont i nadal je ma -.-

Napisałem z zapytajką czemu mnie zbanowali do supportu ale i tak dupa z tego będzie.

Mogę jakoś odbanować to konto?

Na e-mailu powinna Ci przyjść wiadomość za co dostałeś bana.

Jeśli ban nie jest nałożony przez system , to możesz pisać o odblokowanie konta ( rzadko prośba o odblokowanie konta jest rozpatrywana pozytywnie przez SGM'a )

Pomogłem ??
Daj Like i 5*

Opublikowano

Nie ważne złapali Ciebie , nie kolegę :x , twoja strata trzeba było nie czitować. ^^

Oczywiście za cheaty nie masz co liczyć na UnBanned.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

nie mam nic na mailu. No trudno zniszcze ich i tyle ;3

jak nie miales nic na mailu to sprawdz folder spam. jak i w spamie nic nie ma to dostales blokade systemowa za hs -bywaly przypadki kiedy takie blokady byly sciagane - napisz na support

zniszczysz? niby co im zrobisz? shejtujesz? :c

btw, na jakim serwerze dostales bana? i jaki nick?

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

jak nie miales nic na mailu to sprawdz folder spam. jak i w spamie nic nie ma to dostales blokade systemowa za hs -bywaly przypadki kiedy takie blokady byly sciagane - napisz na support

zniszczysz? niby co im zrobisz? shejtujesz? :c

btw, na jakim serwerze dostales bana? i jaki nick?

1. Nie bd hejtował. Wyjade im z półobrotu to mi 99lvl dadzą

2. Onyks s8 nick Undertaker61 (wiem wiem śmieszny nick no ale zrobiłem to konto jakieś 3 lata temu xD )

Shinsoo czerwoni jeżeli to pomoże ;p byłem na dolnej części M1 tam przy niedźwiadkach . . .

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Człowieku pomyśl jeżeli latasz po świątyni na TP to nie dziw się że bana dostajesz ...

Ban słuszny według mnie każdy zostaje ukarany za "dopalacze" w mt2 ;)

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

@up

A czy ja coś o świątyni wspomniałem?

btw. to jest MPC Forum Multi Player CHEAT

Skoro hacki ci przeszkadzają to co ty tu jeszcze robisz?

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Miales pecha, albo ktos cie podpierdolil albo miales zly dzien i dorwal Cie. Latwo kogos na modzie zlapac/ sprawdzic czy na nim sie gra.

Wg mnie raczej ktos cie podpierdolil bo aby kogos na modzie zlapac trzeba miec kakretne wytyczne.

Opublikowano

Może twojego kolegi nie widzieli na bocie, ciebie musiał ktoś zauważyć czy sprawdzić w logach czy coś i banik, niektórzy cały czas używają i nie dostają, niektórzy pierwszy raz weszli i mają bana ;).

Nie odbanują cię ;p.

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Dobra ciul z tym >,<

I tak miałem okradzione konto. Szkoda mi tylko zielonej chusty i FMS'a +2 sr 3% :< xDDDDD dzisiaj kupiłem :D

Zaczynam grać na FunMT2 no i oczywiście w Lolca. Moze kiedyś zagram na PL nie wiem ;p

Dzięki za odp. a e-maila nadal nie mam =-=

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Dobra ciul z tym >,<

I tak miałem okradzione konto. Szkoda mi tylko zielonej chusty i FMS'a +2 sr 3% :< xDDDDD dzisiaj kupiłem :D

Zaczynam grać na FunMT2 no i oczywiście w Lolca. Moze kiedyś zagram na PL nie wiem ;p

Dzięki za odp. a e-maila nadal nie mam =-=

Nawet nie czekaj na e-mail,tzn. skoro sam mówisz że graleś z fb.

Nie odwołasz tego bana.

Par7494047.512.jpg

Opublikowano

Kamer mod nie ma 100% pewności że nie złapia cie . Wszystko jest dla ludzi ale z umiarem. Jeżeli mocno jechałes na hackach to w logach musieli to zobaczyć lub w św. ktoś cie zobaczył i podkablował.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Prawdopodobnie zbanował Cie automat za SH.

Reszta kont pobanowanych po mailu.

Powinieneś mieć za co dostałeś bana w mailu

Do wygrania serwer dedykowany na miesiąc o wartości 70zł!

Weź udział już teraz. :-) 100% pewniak!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...